Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Zonder vrijwilligers geen vereniging

Een club als Eindhoven Atletiek kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Zij zijn het kloppend hart en zorgen er voor dat de vereniging in beweging blijft.

Vrijwilliger zijn binnen Eindhoven Atletiek kan kan op allerlei manieren: van bestuur tot jurylid en van materiaalman tot kantinemedewerker. Heb je af en toe een zaterdag of zondag tijd of kun je wekelijks een avond meedraaien? Ben je een organisator of juist een doener die alles piekfijn op orde heeft? Geef aan wat je graag wilt doen en waar je krachten liggen. Wij als club maken graag gebruik van jouw talenten.

Neem contact op met de vrijwilligerscommissie

De taak van de vrijwilligerscommissie is alles rondom het reilen en zeilen van onze vrijwilligers te coördineren en Eindhoven Atletiek als een prettige vereniging te laten zijn waarbinnen mensen graag vrijwilliger willen zijn. Hiertoe behoort het behouden van onze huidige vrijwilligers, het werven van nieuwe vrijwilligers en ervoor zorgen dat ook de formele kant  goed is geregeld.

Eindhoven Atletiek is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als je hiervoor belangstelling hebt of vrijwilliger wilt worden bij de vereniging meld je dan bij de vrijwilligerscommissie via ikwordvrijwilliger@eindhovenatletiek.nl