Welkom bij Eindhoven Atletiek!

Welkom bij Eindhoven Atletiek!

Welkom op de website van Eindhoven Atletiek, een van de grootste atletiekverenigingen van Nederland! Het grootste aantal van onze leden is hardloper, maar atletiek omvat veel meer dan dat. De disciplines die we beoefenen zijn competitief en recreatief hardlopen, sprinten, springen, werpen, en ook wandelen. Ook wedstrijden zijn divers; er zijn baanwedstrijden, zoals bekend van de Olympische Spelen, wegwedstrijden, en crosswedstrijden. Atletiek is een van de oudste sporten, en ook een van de breedste. De sport wordt beoefend door jong en oud, en op alle niveaus. Op deze landingspagina vindt u een beknopt overzicht van onze contactgegevens en trainingsaanbod. Voor een korte impressie van onze vereniging, kunt u op onderstaand filmpje klikken:

Contactgegevens

Eindhoven Atletiek is te vinden op Sportpark De Hondsheuvels, adres J.C. Dirkxpad 7. De atletiekbaan ligt vlak bij de Fontys Paramedische Hogeschool en Technische Universiteit Eindhoven, en er is ruime parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het grote clubgebouw. Met vragen kunt u terecht bij het emailadres info@eindhovenatletiek.nl, en lid worden kan via deze pagina. De eerste maand van het lidmaatschap is vrijblijvend. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk voor onze vereniging? Meer informatie en contactgegevens voor vrijwilligerswerk vindt u hier; zo leert u nieuwe mensen kennen én draagt u bij aan een gezellige, gezonde vereniging.

Trainingsaanbod

Hieronder vindt u een overzicht van ons trainingsaanbod. Voor meer informatie (inclusief de precieze trainingstijden) over één van onze groepen kunt u op de naam van de groep klikken. Jeugdleden zijn pupil t/m het jaar waarin zij 11 worden. Junioren zijn de oudere jeugdleden t/m 19 jaar. Over het algemeen kunnen jeugdleden vanaf 15 jaar oud ook meedoen bij de specialisatiegroepen. Dit is waar de volwassenen (senioren en masters) trainen. MiLa staat voor middellange afstand, sprint omvat de afstanden t/m 400 meter, en onder technisch vallen de werp-, spring-, en horden onderdelen. Verder is er een wandelgroep, en zijn er vele recreanten loopgroepen, waartoe ongeveer de helft van onze leden behoort.

Al enthousiast? Contacteer ons via info@eindhovenatletiek.nl, of bekijk onze Facebook of Instagram, en kom eens langs; je kunt altijd een training uitproberen!