Wedstrijden

Hypotheker Beekloop

De Hypotheker-Beekloop is al jaren een “klassieker” voor de regio Eindhoven. Vele lopers weten twee maal per jaar de weg naar het terrein van GGzE locatie de Grote Beek te vinden. Met bijna 2000 deelnemers is de Beekloop, na de halve Marathon van Eindhoven, het grootste loopevenement van de regio Eindhoven.

De 65ste editie is op woensdag 21 augustus 2019.

De loop kan het beste worden omschreven als sfeervol, gezellig en recreatief. De sfeer rondom het evenement wordt versterkt door een viertal muziekbands. Onze speaker versterkt dit nog eens met zijn enthousiaste commentaar, anekdotes en interviews.

Om het recreatieve karakter te benadrukken worden er nooit uitslagen opgemaakt. Er is wel een tijdsklok maar de tijden worden niet vastgelegd.

De deelnemers kunnen zoals altijd weer kiezen uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 km.. De loop van alle afstanden gaat over verharde paden over het mooie terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij.

De starttijden zijn:
19.00 uur: 4 en 16 km
19.10 uur: 8 en 12 km

Inschrijven

Inschrijven is alleen nog mogelijk door voorinschrijving via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven op de dag zelf is niet meer mogelijk.

De startnummers kunnen vooraf opgehaald worden bij Runnersworld Eindhoven aan de Willemstraat 2. Op de dag zelf kunnen ze vanaf 18.00u worden opgehaald bij de inschrijvingskramen. De kosten bedragen voor alle afstanden € 8.50.

Faciliteiten

– Er is een verversingspost met water op het parcours aanwezig.
– Er is wel gelegenheid tot omkleden maar geen gelegenheid om te douchen.
– Scouting Johannes Vianney zorgt voor een garderobe voor de deelnemers aan de Hypotheker-Beekloop. Voor 1 euro kunnen de deelnemers een tas of een jas in bewaring geven. De garderobe is aangegeven met richtingborden en is slechts 200 meter verwijderd van de start en finish.

Sponsoren

Zoals de naam al aangeeft is onze hoofdsponsor (jazeker !) “de Hypotheker”.
Verder sponsoren zijn Buchrnhornen, Copaco, Ergon, Gemeente Eindhoven, GGzE locatie de Grote Beek, Haku, Eugene Piters wijnen, Herberg de Mispelhoef, Joanknecht, Philips Fruittuinen, Runnersworld Eindhoven en Sportplein Eindhoven.

Impressie/aftermovie 2018

Impressie/aftermovie 2019 voorjaar

Impressie/aftermovie 2019 najaar

Inlichtingen?

Voor inlichtingen kunt U contact opnemen met Joop Broeders; tel. nr. 06-12422389 / e-mail joop.broeders@eindhovenatletiek.nl of Jan Voets; tel. nr. 06-51140599 / e-mail jan.voets@eindhovenatletiek.nl

Organisatie De Hypotheker-Beekloop