Wedstrijden

Hypotheker Beekloop

De Hypotheker-Beekloop is al jaren een “klassieker” voor de regio Eindhoven. Vele lopers weten twee maal per jaar de weg naar het terrein van GGzE locatie de Grote Beek te vinden. Met bijna 2000 deelnemers is de Beekloop, na de halve Marathon van Eindhoven, het grootste loopevenement van de regio Eindhoven.

De loop kan het beste worden omschreven als sfeervol, gezellig en recreatief. De sfeer rondom het evenement wordt versterkt door een viertal muziekbands. Onze speaker versterkt dit nog eens met zijn enthousiaste commentaar, anekdotes en interviews.

Om het recreatieve karakter te benadrukken worden er nooit uitslagen opgemaakt. Er is wel een tijdsklok maar de tijden worden niet vastgelegd.

We hebben voor de jongere kinderen de “Kidsruns”. Deze zijn ook voor de jongere kinderen prima te doen. De kinderen kunnen voor 1 of 2 ronde van 1 km kiezen. De jeugd zal dan bij de finish worden toegejuicht door volwassenen die klaar staan voor hun start. Eventueel kunnen ouders eerst het rondje samen met hun kinderen lopen en daarna aansluiten bij de start van 19.00 of 19.10 uur.

Oudere kinderen kunnen kiezen voor de 4 km.

De volwassen deelnemers kunnen zoals altijd weer kiezen uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 km.. De loop van alle afstanden gaat over verharde paden over het mooie terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij.

De starttijden zijn:
18.30 uur: 2 km Kidsrun
18.40 uur: 1 km Kidsrun
19.00 uur: 4 en 16 km
19.10 uur: 8 en 12 km

Inschrijven

Inschrijven is alleen nog mogelijk door voorinschrijving via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven op de dag zelf is niet meer mogelijk met uitzondering van de Kidsrun. Scholen die groepen in willen schrijven kunnen contact opnemen met joop.broeders@eindhovenatletiek.nl

De startnummers kunnen vooraf opgehaald worden bij Runnersworld Eindhoven aan de Willemstraat 2. Op de dag zelf kunnen ze vanaf 18.00u worden opgehaald bij de inschrijvingskramen. De kosten bedragen voor de Kidsrun 3,50 euro en voor de overige afstanden € 8.00.

Faciliteiten

– Er is een verversingspost met water op het parcours aanwezig.
– Er is wel gelegenheid tot omkleden maar geen gelegenheid om te douchen.
– Scouting Johannes Vianney zorgt voor een garderobe voor de deelnemers aan de Hypotheker-Beekloop. Voor 1 euro kunnen de deelnemers een tas of een jas in bewaring geven. De garderobe is aangegeven met richtingborden en is slechts 200 meter verwijderd van de start en finish.

Sponsoren

Zoals de naam al aangeeft is onze hoofdsponsor (jazeker !) “de Hypotheker”.
Verder sponsoren zijn Autobedrijf de Burgh, Buchrnhornen, Boels, Copaco, Ergon, Eindhoven Sport, GGzE locatie de Grote Beek, Eugene Piters wijnen, Hans Schepers Stoffering, Herberg de Mispelhoef, Joanknecht & van Zelst, Runnersplaza hardloopmagazine, Runnersworld Eindhoven, Sportformule, Spa Puur en Sportplein Eindhoven.

Inlichtingen?

Voor inlichtingen kunt U contact opnemen met Joop Broeders; tel. nr. 06-12422389 / e-mail joop.broeders@eindhovenatletiek.nl of Jan Voets; tel. nr. 06-51140599 / e-mail jan.voets@eindhovenatletiek.nl

Organisatie De Hypotheker-Beekloop