Wedstrijden

Hypotheker Beekloop woensdag 24 april en 21 augustus 2024

De Hypotheker-Beekloop is al jaren een “klassieker” voor de regio Eindhoven. Veel lopers weten twee maal per jaar de weg naar het terrein van GGzE locatie de Grote Beek te vinden. De Beekloop is een van de grootste loopevenementen van de regio Eindhoven.

De loop kan het beste worden omschreven als sfeervol, gezellig en recreatief. De sfeer rondom het evenement wordt versterkt door een aantal muziekbands en de muziekkever. Onze speaker  versterkt dit nog eens met zijn enthousiaste commentaar, anekdotes en interviews.

Om het recreatieve karakter te benadrukken worden er nooit uitslagen opgemaakt. Er is wel een tijdsklok maar de tijden worden niet vastgelegd.
Er kan zoals altijd weer gekozen worden uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 km.. Het parcours van alle afstanden gaat over verharde paden over het mooie, bosrijke terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij. In verband met het feit dat het in het najaar erg vroeg donker is laten we de route andersom lopen waardoor we eerder uit het bos zijn. Bovendien hebben we er een wat slechter stuk uit gehaald. De nieuwe route is te vinden op deze link

Alle afstanden starten om 19.00 uur.

Inschrijven is binnenkort mogelijk door voorinschrijving via www.inschrijven.nl Na-inschrijven op de dag zelf is niet meer mogelijk.

Bij de inschrijving kunnen de deelnemers ook een extra donatie schenken aan het goede doel.

De startnummers kunnen vooraf worden opgehaald bij Runnersworld Eindhoven aan de Willemstraat 2. Binnen drie werkdagen na inschrijving liggen ze voor je klaar. Je kunt ze ook tegen betaling van € 2,0op laten sturen naar je huisadres. Dit is mogelijk tot uiterlijk een week voor de loop. Op de dag zelf kunnen ze vanaf 18.00 uur worden opgehaald bij de kramen. De kosten bedragen € 10.00.

Er is een verversingspost met water op het parcours aanwezig.

Er is wel gelegenheid tot omkleden maar geen gelegenheid om te douchen.

Scouting Johannes Vianney zorgt voor een garderobe voor de deelnemers aan de Hypotheker-Beekloop. Voor 1 euro kunnen de deelnemers een tas of een jas in bewaring geven. De garderobe is aangegeven met richtingborden en is slechts 200 meter verwijderd van de start en finish.
Na afloop van de wedstrijd ontvang je een herinnering.

Zoals de naam al aangeeft is onze hoofdsponsor (jazeker !) “de Hypotheker”.
Verder sponsoren zijn Buchrnhornen, GGzE locatie de Grote Beek, Eugene Piters wijnen, Joanknecht, Philips Fruittuinen en Runnersworld Eindhoven.

Op deze link staat een film van Adwin Mathon van de Muziekkever.