Wedstrijden

Hypotheker Beekloop woensdag 20 april en woensdag 7 september

Na twee jaar waarin we geen Beekloop hebben mogen organiseren, hopen we in 2022 weer wel te mogen starten. De data die we gekozen hebben zijn 20 april en 7 september 2022. We hopen van harte dat het inderdaad door mag gaan!

De Hypotheker-Beekloop is al jaren een “klassieker” voor de regio Eindhoven. Veel lopers weten twee maal per jaar de weg naar het terrein van GGzE locatie de Grote Beek te vinden. De Beekloop is een van de grootste loopevenementen van de regio Eindhoven.

De loop kan het beste worden omschreven als sfeervol, gezellig en recreatief. De sfeer rondom het evenement wordt versterkt door een viertal muziekbands. Onze speaker  versterkt dit nog eens met zijn enthousiaste commentaar, anekdotes en interviews.

Om het recreatieve karakter te benadrukken worden er nooit uitslagen opgemaakt. Er is wel een tijdsklok maar de tijden worden niet vastgelegd.
Er kan zoals altijd weer gekozen worden uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 km.. Het parcours van alle afstanden gaat over verharde paden over het mooie, bosrijke terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij. Het nieuwe parcours gaat o.a. langs het hoofdgebouw, het ketelhuis, de struikelstenen(herdenkingstenen), de begraafplaats, de plantenkas en door een nieuw mooi stuk door het bos.

Alle afstanden starten om 19.00 uur.

Inschrijven is alleen mogelijk door voorinschrijving via deze link voor de versie van 20 april 2022 en deze link voor de versie van 7 september Na-inschrijven op de dag zelf is niet meer mogelijk.
Bij de inschrijving kunnen de deelnemers ook een extra donatie schenken aan het goede doel. Deze keer hebben we gekozen voor inloophuis de Eik. Bij De Eik is iedereen welkom die met kanker in aanraking is gekomen. Of je nu zelf ziek bent (geweest), om iemand geeft die kanker heeft, betrokken bent bij een zieke werknemer of collega of als professional met de ziekte te maken hebt, De Eik is er voor iedereen. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, iedereen vanaf 6 jaar is welkom in het inloophuis. Onze deur staat altijd voor je open.

De startnummers kunnen vooraf worden opgehaald bij Runnersworld Eindhoven aan de Willemstraat 2. Binnen drie werkdagen na inschrijving liggen ze voor je klaar. Op de dag zelf kunnen ze vanaf 18.00 uur worden opgehaald bij de inschrijvingskramen. De kosten bedragen € 8.50.
Er is een verversingspost met water op het parcours aanwezig.

Er is wel gelegenheid tot omkleden maar geen gelegenheid om te douchen.
Scouting Johannes Vianney zorgt voor een garderobe voor de deelnemers aan de Hypotheker-Beekloop. Voor 1 euro kunnen de deelnemers een tas of een jas in bewaring geven. De garderobe is aangegeven met richtingborden en is slechts 200 meter verwijderd van de start en finish.
Na afloop van de wedstrijd ontvang je een herinnering.

Mocht de loop vanwege Corona niet door mogen gaan, dan incasseren we geen inschrijvingsgeld. Alleen de vrijwillige extra bijdrage voor het goede doel zullen we dan incasseren.

En uiteraard organiseren we alles binnen de dan geldende regels en veilig voor iedereen!

Zoals de naam al aangeeft is onze hoofdsponsor (jazeker !) “de Hypotheker”.
Verder sponsoren zijn Buchrnhornen, Copaco, Ergon, Gemeente Eindhoven, GGzE locatie de Grote Beek, Haku, Eugene Piters wijnen, Herberg de Mispelhoef, Joanknecht, Philips Fruittuinen, Runnersworld Eindhoven en Sportplein Eindhoven.

Op woensdag 20 april 2022 staat de eerstvolgende editie op de agenda.