Wedstrijden

Genneperparkenloop

Op zondag 6 januari 2019 zal de traditionele Genneper Parken Loop plaatsvinden. Deze loop is ideaal om sportief het nieuwe jaar in te gaan voor zowel jonge lopers als de meer getrainde lopers. De afstanden bedragen dit jaar 2km (ook wel Joop Veelenturf Run), 4km, 8km en 14km.

De opbrengst van de loop zal gaan naar de GP Bulls en de Blade-uitleen van Eindhoven Atletiek. De GP Bulls is een E-hockey vereniging uit de Genneper Parken. Zij maken het voor mensen met een fysieke beperking mogelijk toch hun favoriete sport hockey op het hoogste niveau te beoefenen.

De Blade-uitleen zorgt voor het uitlenen van protheses (blades). Blades zijn vaak erg duur. Door de uitleen wordt de financiële drempel voor een potentiële sporter met een beperking minder groot om daadwerkelijk te gaan sporten.

Samen met verschillende verenigingen uit de Genneper Parken zullen zij aanwezig zijn op de sportmarkt. Deze vindt plaats bij HC Oranje-Rood, waar ook de start en finish zal zijn. Ideaal om onder genot van een hapje en een drankje de vakantieverhalen uit te wisselen.

 

Deelnemers kunnen zich inschrijven via inschrijven.nl.

Kosten bedragen €4,- voor de 2 kilometer. De andere afstanden bedragen €10,-.

Voor toeschouwers is het evenement uiteraard geheel gratis.

 

Meer weten? Blijf op de hoogte via Facebookpagina GenneperParkenLoop2019