Trainingen

ONME

ONME – Op Naar Marathon Eindhoven

Heeft het loopvirus jou te pakken en wil je goed getraind aan de start staan van jouw favoriete afstand in Eindhoven in oktober, train dan mee met Op Naar Marathon Eindhoven bij Eindhoven Atletiek.

Of je nu de 10 km, de halve marathon of zelfs de hele marathon wilt lopen, het begint allemaal met leuke en professionele trainingen die bij Eindhoven Atletiek worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Met goed uitgedachte trainingsschema’s train je op momenten die jou het beste uitkomen en in een groep die bij jouw niveau past zodat je fit aan de start staat voor deze grote dag in Eindhoven.

Door je in te schrijven word je lid van de atletiekunie en tijdelijk lid van Eindhoven Atletiek, krijg je professionele begeleiding en trainingen en ben je klaar voor deze geweldige dag in oktober. Als ONME deelnemer krijg je een coach die je begeleidt en gedurende het traject samen met jou kijkt naar je doelen, de vooruitgang en het resultaat.

De eerste training is op zaterdag 7 mei om 10 uur bij Eindhoven Atletiek.

De kosten voor het ONME programma bedragen €100,– voor niet-leden van Eindhoven Atletiek, dit is inclusief de bijdrage van €14,– voor het lidmaatschap van de atletiekunie voor dit jaar. Je moet zelf nog apart inschrijven voor jouw favoriete afstand in oktober.

Aanmelden kan tot uiterlijk tot en met 15 mei 2022 via www.inschrijven.nl Je komt via deze link direct op de juiste pagina.

Wil je meer weten stuur dan een mailtje naar onme@eindhovenatletiek.nl