Trainingen

ONME: Op Naar Marathon Eindhoven

Train vanaf mei met ons mee!

Heeft het loopvirus jou te pakken en wil je goed getraind aan de start staan van jouw favoriete afstand oktober? Train dan mee met Op Naar Marathon Eindhoven bij Eindhoven Atletiek.

Of je nu de kwart, de halve of zelfs de hele marathon wilt lopen, het begint allemaal met stimulerende, leuke en professionele trainingen, verzorgd door gediplomeerde trainers van Eindhoven Atletiek.

Met goed uitgedachte trainingsschema’s train je op momenten die jou het beste uitkomen en in een groep die bij jouw niveau past zodat je fit aan de start staat voor deze grote dag in Eindhoven.

Door je in te schrijven als ONME-deelnemer:

  • word je lid van de Atletiekunie en train je tijdelijk als lid van Eindhoven Atletiek
  • krijg je professionele begeleiding door een coach die je begeleidt en gedurende het traject samen met jou kijkt naar je doelen, jouw vooruitgang en het resultaat
  • krijg je training van gediplomeerde trainers van Eindhoven Atletiek
  • neem je deel aan de jaarlijkse testlopen georganiseerd door Eindhoven Atletiek inclusief een broodje na afloop
  • loop jij mogelijk een (nieuw) PR én ben je klaar voor deze geweldige dag in oktober!

De eerste training is op zaterdag 13 mei om 12:30 uur bij Eindhoven Atletiek.

De kosten voor het ONME programma bedragen €120,- voor niet-leden van Eindhoven Atletiek, dit is inclusief de bijdrage voor het lidmaatschap van de Atletiekunie voor dit jaar. Je moet zelf nog apart inschrijven voor jouw favoriete afstand in oktober.

De voorinschrijving is geopend tot en met 12 mei 2023 via www.inschrijven.nl. Je komt via deze link direct op de juiste pagina.

Wil jij later aansluiten of wil jij meer weten stuur dan een mailtje naar onme@eindhovenatletiek.nl