Trainingen

ONME

Op Naar Marathon Eindhoven

Wat is ONME?
ONME (Op Naar Marathon Eindhoven) is een trainingsprogramma van Eindhoven Atletiek gericht op het tweede weekend van oktober, want dan is Eindhoven het middelpunt van de hardloopwereld en kun je deelnemen aan diverse afstanden tijdens het Eindhoven Marathon weekend.

Wat is het doel van ONME?
Het doel van het ONME programma is blessurevrij, fit en met voldoende zelfvertrouwen aan de start verschijnen van de 10 KM,  de halve of hele marathon, met een focus op de halve marathon.

Hoe gaan we het doel te bereiken?
Onder leiding van ervaren trainers van Eindhoven Atletiek (EA) train je op basis van gerichte trainingsschema’s voor jouw grote dag in oktober. Er wordt ook aandacht besteedt aan loopscholing en looptechniek. Trainen  doe je samen met andere enthousiaste lopers van je eigen niveau.

Trainingsmomenten
Iedere zaterdag (10.00 uur) is er een centrale ONME training, daarnaast zijn er wekelijks nog een tweetal gezamenlijke trainingen.

De kosten
De kosten voor het ONME programma bedragen €95,– voor niet-leden van Eindhoven Atletiek. Voor leden van EA is de deelname aan het ONME programma gratis.

De kosten bestaan uit twee kwartalen contributiekosten van EA een bijdrage aan de Atletiekunie. Gedurende het ONME programma ben je lid van EA. Wil je na afloop van het ONME programma in groepsverband en onder deskundige begeleiding blijven trainen voor een volgende marathon, ben je van harte welkom om lid te worden van onze vereniging.

Start trainingen
Het ONME programma start in mei en wel op tweede zaterdag van mei om 10:00 uur vanaf de kantine van Eindhoven Atletiek. Wil je eerder beginnen en vast wat aan je conditie doen? Ook dat is mogelijk!

Fittest
Op de vrijdag, voor de tweede zaterdag van mei, wordt om 19:00 een fittest afgenomen, deze test is vrijwillig. Bij de fittest wordt een aantal voor iedere loper belangrijke zaken bekeken zoals de Body Mass Index (BMI, de verhouding tussen lengte en gewicht), vetpercentage, de eenbenige

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten stuur dan een mailtje naar onme@eindhovenatletiek.nl.

Aanmelden kan via inschrijven.nl met in veld zoeken de vermelding van “op naar marathon Eindhoven”. Het ONME programma is een trainingsprogramma en staat los van de deelname aan de loopevenementen van het tweede weekend in Eindhoven.