Sportaanbod

Recreanten

De recreanten loopgroep is een belangrijk en groot onderdeel van Eindhoven Atletiek. Ongeveer de helft van alle leden zit in deze groep, dit zijn nu ongeveer 700 leden.

Er wordt getraind op elke dag van de week in heel veel verschillende groepen en op alle niveaus. Er is altijd een groep die bij je past of je nu beginnende of gevorderde hardloper bent. Alle trainingen worden begeleid door opgeleide trainers om goed te trainen en blessures te voorkomen. Daarom is er ook veel aandacht voor looptechniek, spierkracht en lichaamshouding. Kijk hier voor traingstijden.

Prestatielopers

Fanatieke Eindhoven Atletiek hardlopers die net “iets” meer willen dan alleen maar recreatief hardlopen zijn de Prestatielopers. Gemotiveerde lopers die vooral samen in een meer uitdagend trainingsprogramma hun prestaties willen verbeteren. Naast het hardlopen is ook de sfeer in de groep erg belangrijk. 

Meer informatie over deze groep kun je krijgen via Henk Vos

Start-to-Run

Tweemaal per jaar starten we een loopcursus ‘Start-to-Run’, waarbij beginnende lopers in 6-8 weken richting een bepaalde afstand worden getraind. In maart en september starten deze cursussen. Schrijf naar Joop Broeders voor meer informatie over dit programma.

Wedstrijden en activiteiten

Naast de wedstrijden die we zelf organiseren worden er voor hardlopers wel elke week in de regio wedstrijden georganiseerd over de weg en door de bossen. Klik op de link hieronder of kijk bij inschrijven.nl voor het actuele wedstrijdoverzicht.

Een maand proberen als aspirant lid?

Kom dan langs bij de trainingen of neem contact op met Rob Janssen en Sandra Maatsen. Je kunt je ook inschrijven als aspirant lid via deze link. Bevalt het niet, dan kan je binnen een maand opzeggen zonder kosten.