Sportaanbod

Recreanten

De recreanten loopgroep is een belangrijk en groot onderdeel van Eindhoven Atletiek. Ongeveer de helft van alle leden zit in deze groep, dit zijn nu ongeveer 500 leden.

Er wordt getraind op elke dag van de week in heel veel verschillende groepen en op alle niveaus. Er is altijd een groep die bij je past of je nu beginnende of gevorderde hardloper bent. Alle trainingen worden begeleid door opgeleide trainers om goed te trainen en blessures te voorkomen. Daarom is er ook veel aandacht voor looptechniek, spierkracht en lichaamshouding. Kijk hier voor trainingstijden.

Prestatielopers

Fanatieke Eindhoven Atletiek hardlopers die net “iets” meer willen dan alleen maar recreatief hardlopen zijn de Prestatielopers. Gemotiveerde lopers die vooral samen in een meer uitdagend trainingsprogramma hun prestaties willen verbeteren. Naast het hardlopen is ook de sfeer in de groep erg belangrijk. 

Meer informatie over deze groep kun je krijgen via Bas Dirkson

Van start tot finish

Diverse keren per jaar starten we een loopcursus ‘Van start tot finish’, waarbij beginnende lopers in 6-8 weken richting een bepaalde afstand worden getraind. Schrijf naar start@eindhovenatletiek.nl of klik op deze link voor meer informatie over dit programma.

Wedstrijden en activiteiten

Naast de wedstrijden die we zelf organiseren worden er voor hardlopers wel elke week in de regio wedstrijden georganiseerd over de weg en door de bossen. Klik hier voor de wedstijden georganiseerd door Eindhoven Atletiek of waaraan Eindhoven Atletiek een actieve bijdrage levert. Klik hier voor de door Eindhoven Atletiek georganiseerde activiteiten.  Op www.inschrijven.nl staat het vrijwel complete wedstrijdoverzicht van wedstrijden in Nederland.

Een maand proberen als aspirant lid?

Schrijf je dan in als aspirant-lid via deze link en kom daarna langs bij de trainingen of neem contact op met Rob Janssen en Sandra Maatsen. Bevalt het onverhoopt niet, dan kun je binnen een maand opzeggen zonder kosten.