Sportaanbod

Jeugd

Plezier in sporten

Je kunt het niet vroeg genoeg leren. Samen sporten doen we met veel plezier in leeftijdsafhankelijke groepen, van de ienimini pupillen tot de A jeugd, waarbinnen spelenderwijs aan alle vormen van atletiek wordt gedaan zoals springen, werpen, sprinten en hardlopen. We proberen het samen trainen én het samen deelnemen aan wedstrijden aan te moedigen. In de zomer zijn dat de baanwedstrijden, in de winter de indoorwedstrijden en de crossen. Kom ook sporten bij Eindhoven Atletiek, het is geweldig leuk!

Iedereen kan het

We beschikken we over een bloeiende jeugdafdeling. Een grote groep jeugdtrainers en helpende ouders verzorgen wekelijks veel trainingen die op onze atletiekbaan plaatsvinden. De pupillen trainen allround, alle onderdelen van de atletieksport worden aangepast aan de leeftijd geoefend. Door kennis te maken met alle onderdelen van de atletiek kan je jouw talent ontdekken. Vanaf de junioren (12 jaar) kan je je specialiseren. Natuurlijk is de meerkamp ook mogelijk.

Doe eens mee!

Kinderen kunnen bij Eindhoven Atletiek al terecht vanaf ongeveer 4 jaar, op die leeftijd in een groep die we Ieniminis noemen. Vanaf 6 jaar begint de Atletiekunie pupillen categorie. Bij Eindhoven Atletiek kunnen kinderen op elke leeftijd instappen, en meteen meedoen, het hele jaar door. Atletiek is een heel veelzijdige sport, dus we willen je voldoende kans geven om te kijken of het wat voor je is en welke onderdelen het best bij je passen of je het meest aanspreken. Wil je eens meedoen, kom dan naar de atletiekbaan (in sportkleding) en sluit je aan bij je leeftijdsgenoten. Je kunt je zonder afspraak melden bij een van de trainers.

Wil je een maand lang meetrainen om te kijken of je het leuk vindt? Neem dan contact op met Arno Classen.

Kijk hier voor de trainingstijden.

Inschrijven activiteiten/wedstrijden

Gedurende het jaar organiseren we meerdere activiteiten. Hieronder zijn verwijzingen te vinden naar de bijbehorende inschrijfformulieren.

Jeugdkamp 2019 (C-pupillen t/m C-junioren)

Athletic Champs wedstrijd (Pupillen)