Help mee

Sponsor worden

Waarom sponsor worden van Eindhoven Atletiek?

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!
Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken.
Door de unieke positionering als oudste, opgericht op 31 augustus 1913, en grootste atletiekvereniging van Eindhoven en omstreken, met ruim 1000 leden met een succesvolle combinatie van top- en breedtesport, de sfeer van ons clubhuis, de ruim opgezette en splinternieuwe atletiekbaan in de prachtige omgeving van de Karpendonkse Plas, de aantrekkelijkheid van het ledenbestand en bezoekers, de gezonde financiële positie en de goede prestaties van diverse leden op zowel regionaal, nationaal als zelf mondiaal niveau, maken het dat Eindhoven Atletiek een aansprekende propositie heeft voor haar bestaande en potentiële sponsoren.
Daarnaast is (hard)lopen “in”. Uit diverse, recente onderzoeken blijkt dat tussen de 2 en 4 miljoen Nederlanders regelmatig hardlopen. Hardlopen is daarnaast populair als bedrijfssport. Deelname als bedrijf binnen onze vereniging kan de sportiviteit en de gezondheid van de werknemers vergroten.
Eindhoven Atletiek is ook een bruisende vereniging, die veel evenementen organiseert voor alle doelgroepen. Bovendien wordt de baan ook druk bezocht tijdens trainingen en de vele schoolsportdagen. Meer dan 40 scholen weten jaarlijks de weg naar de atletiekbaan te vinden, waardoor ruim 10.000 kinderen jaarlijks komen sporten op onze prachtige baan. Dit alles zorgt voor meer dan 200.000 (!) sportcontacten per jaar.
Kortom: Eindhoven Atletiek is een vereniging met traditie, die staat voor prestatie &  kwaliteit. De moeite waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!
Enkele mogelijkheden om als sponsor verbonden te zijn aan Eindhoven Atletiek:

Naamgever Evenement
Het evenement kan de naam van uw bedrijf dragen. Prijs afhankelijk van het evenement.

Naamgever onderdeel evenement
Ook hier is de prijs afhankelijk van het evenement.

Sponsor reclamebord
Voor een reclamebord (4,80 x 0,8 meter) op de atletiekbaan wordt een bedrag gevraagd van 250 euro per jaar bij een contract voor drie jaar. De productiekosten van het reclamebord zijn voor rekening van Eindhoven Atletiek.

Sponsor website
Voor het plaatsen van het logo van uw bedrijf met een link naar de website van uw bedrijf wordt een bedrag gevraagd van 250 euro per jaar. De website van Eindhoven Atletiek kent ruim 80.000 bezoeken, ruim 25.000 unieke bezoekers en heeft 2.3 miljoen hits per jaar.

Sponsor in clubhuis “De Samenloop”
In het clubhuis van Eindhoven Atletiek zijn er diverse mogelijkheden om de naam van uw bedrijf vermeld te krijgen. Het bedrag hiervoor bedraagt 250 euro per jaar.

Sponsoring via de Vrienden Van Eindhoven Atletiek
Een andere mogelijkheid is dat uw bedrijf vriend wordt van Eindhoven Atletiek. De naam van uw bedrijf komt dat op het bord “Vrienden van Eindhoven Atletiek” in de kantine tegen een prijs van slechts €100,00 per jaar.

Hierbij voor de duidelijkheid alle mogelijkheden in een schema weergegeven:

Sponsormogelijkheid – Sponsorbijdrage
Naamgever evenement – In overleg
Naamgever onderdeel evenement – In overleg
Subsponsor evenement – In overleg
Sponsor reclamebord – 750 euro voor 3 jaar
Sponsor website – 250 euro per jaar
Sponsor in clubhuis “De Samenloop” – 250 euro per jaar
Vrienden Van Eindhoven Atletiek – 100 euro per jaar

Uiteraard is er ook “maatwerk” mogelijk. Indien u eens wat uitgebreider wilt praten over de diverse mogelijkheden, of anderszins interesse heeft kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsor@eindhovenatletiek.nl