Clubinfo

Sportmassage en blessurebehandeling

Iedere donderdag, van 19:30 uur tot 21:00 uur is er een massage spreekuur in de massageruimte bij de krachtruimte om blessures te behandelen. Er kan vooraf op het bord bij de massageruimte voor een tijdslot worden ingeschreven.

Donderdag van 19.30 tot 21.00 uur, masseurs Kim en Hadewych

De massages zijn niet bedoeld voor regulier onderhoud. Voor verdere onderhoudende massages kunnen aparte afspraken gemaakt worden met een van de masseurs.

Alle masseurs bij Eindhoven Atletiek hebben een VOG verklaring.

Indien meer sportmedische zorg nodig is kan contact opgenomen worden met SportpleinEindhoven via 040-7600090 of info@sportpleineindhoven.nl.

Inloopspreekuur
Afhankelijk van de klachten kan doorverwezen worden naar het gratis inloopspreekuur van Sportplein Eindhoven op :

maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur en

dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Sportplein Eindhoven is een samenwerkingsverband van praktijken voor sportfysiotherapie, podotherapie, sportmassage en osteopathie. Sportplein Eindhoven is betrokken bij de begeleiding van PSV Handbal, Eindhoven Atletiek, profvoetballers en de nationale top op het gebied van moderne vijfkamp, marathonlopen en schoonspringen.
Sportplein Eindhoven heeft met de afdelingen sportgeneeskunde van het Sportmax en Topsupport afgesproken dat wanneer snelle doorverwijzingen naar een ziekenhuis nodig is, dit via de vereniging mogelijk is.

E: info@sportpleineindhoven.nl
W: www.SportpleinEindhoven.nl