Bestuur en Organisatie

Medische Commissie

Sportmassage

Voor massage en hulp bij lichte of zwaardere acute klachten is er op donderdagavond een sportmasseur aanwezig. De sportmassage is in eerste instantie niet bedoeld voor onderhoudsmassage. Daarvoor kan je beter een aparte afspraak maken met een masseur of je fysiotherapeut. Zo blijven de masseurs beschikbaar voor atleten die acute hulp nodig hebben.

  • Donderdag van 19.30 tot 21.00 uur

Blessurebegeleiding

Blessures zijn heel vervelend en het herstel vraagt soms veel geduld. Voor meer sportmedische zorg kan contact opgenomen worden met Sportplein Eindhoven via 040-7600090 of info@sportpleineindhoven.nl. Afhankelijk van de klachten kan dan doorverwezen worden naar het gratis inloopspreekuur van Sportplein Eindhoven op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur of dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Sportplein Eindhoven is een samenwerkingsverband van praktijken voor sportfysiotherapie, podotherapie, sportmassage en osteopathie.

E: info@sportpleineindhoven.nl W: www.SportpleinEindhoven.nl T: 0407600090

Sporttesten

Wanneer je veel traint of door familiaire aanleg meer kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten hebt, is het aan te raden om een sportmedische test bij een ziekenhuis uit te laten voeren. Deze test wordt meestal grotendeel vergoedt door je verzekeraar.

De commissie bestaat uit:

Ulrike Arts – Voorzitter en algemene zaken
Henri van Limpt – Massage en EHBSO