Clubinfo

Bestuur en Organisatie

Organisatiestructuur

Bestuur  
Henri van Limpt Bieneke Bauling
Henri van Limpt
voorzitter@eindhovenatletiek.nl
Bieneke Bauling
secretaris@eindhovenatletiek.nl
Mark Venner
penningmeester@eindhovenatletiek.nl
Hans den Ouden
Joop Broeders
internezaken@eindhovenatletiek.nl
Hans den Ouden
technischezaken@eindhovenatletiek.nl

Technische Commissie

De technische commissie heeft tot doel een situatie te creëren die het voor alle leden mogelijk maakt om naar keuze prestatiegerichte of recreatieve atletiek te beoefenen. De technische commissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het training-technisch en training-inhoudelijk beleid van de vereniging. De technische commissie vertegenwoordigt de belangen van alle sportieve stromingen binnen de vereniging. Meer details over deze commissie zijn hier te vinden.

Wedstrijd Organisatie Commissie

Een atletiek vereniging zonder wedstrijden bestaat niet. Binnen Eindhoven Atletiek worden ieder jaar door de Wedstrijd Organisatie Commissie wedstrijden op de baan en weg  georganiseerd. Ook wordt  technische ondersteuning verleend aan organisaties van loopevenementen in de regio. De wedstrijden variëren enorm van karakter, met deelnemers van jong tot oud, van recreant tot wedstrijdatleet, uit de regio of uit het buitenland en voor alle onderdelen van de atletieksport. Meer informatie over de Wedstrijd Organisatie Commissie is hier te vinden.

Medische Commissie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is er binnen Eindhoven Atletiek veel aandacht voor de gezondheid van alle atleten. Sportmedische testen kunnen worden uitgevoerd bij een instelling als Sportmax of bij Topsupport. Deze testen worden meestal grotendeels vergoedt door de verzekeraar. Veel aandacht is er voor blessurebegeleiding en is er een inloopspreekuur bij Sportplein Eindhoven op dinsdagavond. En als je acuut een probleem hebt tijdens het sporten dan is er een sportmasseur aanwezig in de avond op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Meer informatie over de Medische commissie is hier te vinden.

Sponsoring

Eindhoven Atletiek is een bruisende vereniging die veel evenementen organiseert voor alle doelgroepen en daarnaast volop mogelijkheden biedt voor sponsoring op onze locatie. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor sponsoring bij Eindhoven Atletiek.