Clubinfo

Bestuur en Organisatie

Bestuur
Hans den OudenBieneke Bauling
Hans den Ouden
voorzitter@eindhovenatletiek.nl
Bieneke Bauling
secretaris@eindhovenatletiek.nl
Mark Venner
penningmeester@eindhovenatletiek.nl
René Adriaanse
rene.adriaanse@eindhovenatletiek.nl
Jos Rooymans
jos.rooymans@eindhovenatletiek.nl

Activiteiten Commissie

De activiteiten commissie coördineert alle activiteiten die georganiseerd worden door Eindhoven Atletiek. Te denken valt aan kampen, busreizen, wandelingen, koffieavonden, bier- en wijnproefavonden, cooper- en conconitesten, pub-quiz, atletiekcafé, testlopen, barbecues, tapasavond, pastaparty, tonpratersavond, kerstbrunch etc. Heb je een leuk idee aarzel dan niet om dit door te geven. Als je mee wilt draaien in de commissie vernemen we dit ook graag. Je kunt een bericht sturen naar activiteiten@eindhovenatletiek.nl Een overzicht van georganiseerde actviteiten is hier te vinden

Technische Commissie

De technische commissie heeft tot doel een situatie te creëren die het voor alle leden mogelijk maakt om naar keuze prestatiegerichte of recreatieve atletiek te beoefenen. De technische commissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van het training-technisch en training-inhoudelijk beleid van de vereniging. De technische commissie vertegenwoordigt de belangen van alle sportieve stromingen binnen de vereniging. Meer details over deze commissie zijn hier te vinden.

Vrijwilligers Commissie

De taak van de vrijwilligerscommissie is alles rondom het reilen en zeilen van onze vrijwilligers te coördineren en Eindhoven Atletiek een prettige vereniging te laten zijn waarbinnen mensen graag vrijwilliger willen zijn. Hiertoe behoort het behouden van onze huidige vrijwilligers, het werven van nieuwe vrijwilligers en ervoor zorgen dat ook de formele kant goed is geregeld.

Eindhoven Atletiek is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als je hiervoor belangstelling hebt of vrijwilliger wilt worden bij de vereniging meld je dan bij de vrijwilligerscommissie via vrijwilliger@eindhovenatletiek.nl.

Wedstrijd Organisatie Commissie

Een atletiekvereniging zonder wedstrijden bestaat niet. Binnen Eindhoven Atletiek worden ieder jaar door de Wedstrijd Organisatie Commissie wedstrijden op de baan en weg  georganiseerd. Ook wordt  technische ondersteuning verleend aan organisaties van loopevenementen in de regio. De wedstrijden variëren enorm van karakter, met deelnemers van jong tot oud, van recreant tot wedstrijdatleet, uit de regio of uit het buitenland en voor alle onderdelen van de atletieksport. Meer informatie over de Wedstrijd Organisatie Commissie is hier te vinden.

Kantine Commissie

De kantine commissie zorgt er voor dat onze kantine zo goed mogelijk draait. De commissie regelt o.a. de inkoop, een goed assortiment, een goede bezetting achter de bar en dat alles er netjes uitziet. Wil je eventueel helpen met bijvoorbeeld barwerkzaamheden of heb je een opmerking of vraag, stuur dan een bericht naar: kantinebeheerder@eindhovenatletiek.nl

Facilitaire Commissie

De commissie Facilitaire Zaken houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met onderhoud en gebruik van zowel het gebouw als de atletiekbaan. Voor meer informatie zie hier

PR & Communicatie Commissie

De PR & Communicatie commissie is gefocust op het verbeteren van zowel de communicatie binnen de vereniging, als de communicatie met andere partijen en onze doelgroepen daarbuiten. Middelen hiertoe zijn onze website, social media, mailberichten als o.a. nieuwsflits, TV-schermen, mededeling-borden, flyers etc. De PR & Communicatie commissie is te bereiken via communicatie@eindhovenatletiek.nl.  

Sponsor Commissie

De sponsor commissie probeert contact te leggen met mogelijke sponsoren waarbij win-win centraal staat. Via Eindhoven Atletiek hebben bedrijven goede exposure mogelijkheden op en rond onze accommodatie en bij wedstrijden. Sponsor inkomsten zijn voor Eindhoven Atletiek uiteraard zeer welkom. Zie hier voor meer informatie over de sponsor mogelijkheden. De sponsorcommissie is te bereiken via sponsor@eindhovenatletiek.nl 

Medische Commissie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is er binnen Eindhoven Atletiek veel aandacht voor de gezondheid van alle atleten. Sportmedische testen kunnen worden uitgevoerd bij een instelling als Sportmax of bij Topsupport. Deze testen worden meestal grotendeels vergoed door de verzekeraar. Veel aandacht is er voor blessurebegeleiding en is er een inloopspreekuur bij  Sportplein Eindhoven op maandag- en dinsdagavond. 

Meer informatie over de Medische commissie is hier te vinden.

Bestuursreglement

Het bestuursreglement is hier te vinden