<strong>Kerstbrunch(loop) 2e Kerstdag 26 december</strong>

Kerstbrunch(loop) 2e Kerstdag 26 december

Komen jullie gezellig meedoen met de Kerstbrunchloop? We verzamelen om 10:15 bij de kantine en vertrekken om 10:30 voor een uurtje lopen. We beginnen gezamenlijk, maar, afhankelijk van de samenstelling van de deelnemers kunnen we eventueel later in 2 groepen splitsen en/of een paar tempo’s maken in de 2e helft.

Achteraf kunnen we douchen en genieten van een gezamenlijke brunch. Maar ook degenen die niet willen lopen zijn van harte welkom bij de Kerstbrunch

Daarvoor verwachten we dat iedereen iets lekkers meeneemt, iets hartigs, iets zoets, wat fruit of wat te drinken of dat je iets meeneemt om de tafel te versieren enz. Gezinsleden zijn ook van harte welkom.

Graag even vooraf doorgeven als je deel wilt nemen en met hoeveel personen je komt via actie@eindhovenatletiek.nl

Geplaatst in Actueel, Nieuws