Parcoursverkenning halve/hele marathon zondag 25 september.

Parcoursverkenning halve/hele marathon zondag 25 september.

Op zondag 25 september a.s. organiseren we een parcoursverkenning vanaf 09.00 uur langs een groot gedeelte van het parcours van de halve marathon en laatste stuk van de hele marathon. Er wordt vanaf de atletiekbaan rustig ingelopen met warming-up oefeningen naar de startplaats op de Veldmaarschalk Montgomerylaan. Onder begeleiding van lopende hazen lopen we in groepen die respectievelijk 9 en 10 kilometer per uur gaan lopen. Na de finish op de Vestdijk gaan de groepen wandelend via het TUE terrein terug naar de atletiekbaan. Als je dit hardlopend wilt doen kun je dit zonder begeleiding doen. Aanmelden voor de parcoursverkenning kan via een mail naar actie@eindhovenatletiek.nl met opgave van welk tempo dat je wilt lopen. Deelname is gratis voor leden van Eindhoven Atletiek en niet-leden kunnen deelnemen voor € 4,00. Dit is inclusief een lekker broodje na afloop.

Geplaatst in Actueel, Nieuws