Tonproaters avond 8 november 2024

Tonproaters avond 8 november 2024

Op vrijdag 8 november 2024 organiseren we in onze gezellige kantine weer een spetterende Tonproaters-avond.

Alle 4 de tonproaters zijn inmiddels vastgelegd en dat zijn Berry Knapen (9 x Brabants Kampioen tonpraten), Andy Marcelissen (7 x Brabants Kampioen tonpraten), Freddy van den Elzen (7 x finalist Brabants Kampioenschap tonpraten) en Wichard de Benis (2e plaats op kletstoernooi de Goeie To(o)n, 2e plaats Keiebijters Kletstoernooi en winnaar Publieksprijs Brabantse kampioenschappen tonpraten) Spreekstalmeester Jasper van Gerwen praat alles op zeer humoristische wijze aan elkaar. DJ Frans Tip bekend van o.a. Dansen met Frans zorgt voor de muzikale omlijsting. We hebben een topbezetting dat garant staat voor een spetterende avond.

De inschrijving is inmiddels open en het loopt storm. Wil je er ook bij zijn? Schrijf je dan in via deze link

Geplaatst in Geen categorie