Busreis naar Egmond

Busreis naar Egmond

Op zondag 14 januari 2024 staat alweer de kwart en halve marathon van Egmond op het programma.

Al een aantal jaren organiseert Eindhoven Atletiek een super gezellige busreis naar deze wedstrijd, waar lopers van vele atletiekverenigingen en loopgroepen graag bij aanhaken. Files en slecht weer zijn echt heel wat draaglijker in een bus, waar je gratis van eten en drinken wordt voorzien. Het vertrek- en aankomstpunt is net als vorig jaren vanaf onze accommodatie in Eindhoven. Vertrektijd van de bussen is om 07.30 uur vanuit Eindhoven en om 16.30 uur vertrekken we weer naar Eindhoven.  Je kunt je aanmelden via https://inschrijven.nl/form/2024011414380-nl De kosten bedragen € 25,00. Als je deel wilt nemen aan de kwart of halve marathon moet je niet vergeten om je in te schrijven. Voor meer informatie en voor inschrijven voor de wedstrijd zie https://www.nnegmondhalvemarathon.nl/

We hebben inmiddels 2 bussen vastgelegd en een 3e bus gaan we niet inhuren.

Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Joop Broeders via joop.broeders@eindhovenatletiek.nl  of 06-12422389

Geplaatst in Geen categorie