Busreis naar Egmond

Busreis naar Egmond

Op zondag 8 januari 2023 staat alweer de kwart en halve marathon van Egmond op het programma.

Al een aantal jaren organiseert Eindhoven Atletiek een super gezellige busreis naar deze wedstrijd, waar lopers van vele atletiekverenigingen en loopgroepen graag bij aanhaken. Files en slecht weer zijn echt heel wat draaglijker in een bus, waar je gratis van eten en drinken wordt voorzien. Het vertrek- en aankomstpunt is net als vorig jaren vanaf onze accommodatie in Eindhoven. Vertrektijd van de bussen is om 07.30 uur vanuit Eindhoven en om 16.30 uur vertrekken we weer naar Eindhoven. 

We hebben inmiddels 2 bussen ingehuurd en die zitten inmiddels helemaal vol. Een derde bus gaan we niet inhuren omdat we deze niet voldoende gevuld krijgen. De mensen die zich nu nog inschrijven komen op de reservelijst te staan want ieder jaar weer komen er afmeldingen door ziekte, blessures of een andere reden.

Je kunt op de reservelijst komen door een mail te sturen naar joop.broeders@eindhovenatletiek.nl

Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Joop Broeders via joop.broeders@eindhovenatletiek.nl  of 06-12422389

Op de reserve/wacht lijst voor de busreis staan op volgorde van aanmelding de volgende perso(o)n(en):

R…..e van A…..m

Geplaatst in Geen categorie