Vervolg Runnersworld Kempische cross competitie

Vervolg Runnersworld Kempische cross competitie

Als gevolg van de coronamaatregelen loopt de Runnersworld Kempische cross competitie dit jaar niet zoals gepland. Nadat de Auwjoarscross in Oirschot en de Dieprijcross in Eersel al werden geannuleerd gaat ook de Joe Mann Bosloop in Best komende zondag 30 januari niet door.

Omdat de cross competitie vorig seizoen in zijn geheel niet doorging zijn we er nu extra op gebrand het seizoen dit jaar wel af te ronden. De clubs hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn gekomen tot het volgende schema voor de resterende crossen:

13 feb Valkenswaard

6 mrt Aalst

13 mrt Eersel

20 mrt Best

27 mrt Oirschot

Zet deze data in je agenda!!

Sportieve groeten

Organisatie Kempische cross competitie

Geplaatst in Actueel, Geen categorie, Nieuws