Corona veilige cross

Corona veilige cross

De prestatielopers lopen elk jaar hun eigen crosscompetitie op de crossen van de Kempische cross. Vorig jaar ging de Kempische crosscompetitie niet door en hebben wij eigen crossen georganiseerd. Nu de Dieprijtcross voor zondag gecanceld/ uitgesteld is, gaan wij komend weekend (zaterdag 9:30 – zondag 15:00) weer zelf een cross organiseren. Deze cross is nabij Son tussen het Oud Meer en het fietsviaduct over de A50.

Wellicht dat lopers uit andere groepen hier interesse in hebben, cq zin hebben om rustig een minder bekend stukje bos te verkennen. De route is met pijlen (met kabouters) uitgezet. 1 rondje is ca 2,5 km. Wij lopen de cross over 3 rondjes, maar je kunt ook 1 of 2 rondjes doen. Je bepaalt zelf je startmoment en klokt je eigen tijd. Als je 3 rondjes gelopen hebt, mag je je tijd mailen naar allardvdmeer@hotmail.nl

Je loopt het rondje alleen of hooguit met 1 loopmaatje. Hou je aan de coronaregels!!!

Parkeren:1. Te Son op hoek Vogezenlaan/ Alpenlaan. Fietsviaduct oversteken en je bent op het parkoers.2. Carpoolplaats A50 te Son aan het Dutmellapad. Je kunt het fietspad ca 750 m volgen om op de route te komen,of op Fietspad linksaf over het bruggetje, rechtsaf brede zandpad op, links aanhouden, de weg draait naar rechts. Ergens naar rechts is een klein paadje. Zie bijgaande route.


Succes Allard

Geplaatst in Archief