Clubdag/Clubkampioenschappen met afsluitende barbecue op zondag 19 september

Clubdag/Clubkampioenschappen met afsluitende barbecue op zondag 19 september

Voor de jeugd en atleten organiseren we een baanwedstrijd vanaf 09.00 uur. Voor meer informatie en voor het tijdschema zie https://www.eindhovenatletiek.nl/wedstrijden-en-activiteiten/wedstrijden/clubkampioenschappen-2018/. Aanmelden en chronoloog zie atletiek.nu.

Voor de recreanten organiseren we een parcoursverkenning vanaf 09.00 uur langs een groot gedeelte van het parcours van de halve marathon en laatste stuk van de hele marathon. Er wordt rustig ingelopen met warming-up oefeningen naar de startplaats op de Veldmaarschalk Montgomerylaan. Onder begeleiding van lopende hazen lopen we in groepen die respectievelijk 6,03 6,24 en 6,45 minuten/seconden per kilometer lopen. Na de oversteek van de Emmasingel mogen mensen eventueel in eigen tempo verder gaan. De route die we gaan lopen is te vinden op https://afstandmeten.nl/index.php?id=3057124&key=MRAne2gAXg0js Aanmelden hiervoor kan via actie@eindhovenatletiek.nl

We sluiten af met een barbecue voor alle geledingen van onze vereniging vanaf 18.00 uur. We nodigen onze leden van harte uit om hier aan deel te nemen en introducees zijn van harte welkom! De kosten bedragen slechts € 5,00 p.p. en voor introducees € 10,00 p.p.

De barbecue ziet er als volgt uit:

  • Kipsaté, hamburger, mergeuzworstjes en gemarineerde speklapjes.
  • Satésaus, knoflooksaus en cocktailsaus.
  • Kartoffelsalade, pastasalade en Griekse salade.
  • Frites, stokbrood, kruidenboter, atjar, kroepoek en gebakken uitjes.

We zorgen voor een alternatief voor vegetariërs (wel van te voren aangeven!).

Je kunt je opgeven voor de barbecue via een mail aan actie@eindhovenatletiek.nl met vermelding van het aantal personen dat zal deelnemen.

Geplaatst in Archief