Trainingsloop zondag 1 augustus

Trainingsloop zondag 1 augustus

De inschrijvingen voor de trainingslopen, in voorbereiding op de 10 km, halve- en hele marathon van Eindhoven, beginnen al aardig binnen te komen.

De eerste trainingsloop is op zondag 1 augustus a.s. waarbij we de ronde van 6,25 km, aangegeven op de afbeelding, een aantal keren gaan lopen. Onder begeleiding van lopende en/of fietsende hazen lopen we een aantal ronden waarbij we steeds doorkomen op de atletiekbaan om wat te drinken bij de verzorgingspost of voor een snelle sanitaire stop. We gaan oplopende afstanden lopen en er zijn 7 snelheid-nivo’s Ook niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen. De kosten bedragen € 4,00 per trainingsloop inclusief een broodje achteraf.

De trainingslopen zijn gratis voor leden maar je moet je wel vooraf aanmelden.Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar actie@eindhovenatletiek.nl met vermelding van de snelheid, het aantal ronden dat je wilt lopen en je IBAN nummer. (voor leden is het IBAN nummer dus niet nodig) Voor verdere informatie zie Trainingslopen – Eindhoven Atletiek

Geplaatst in Archief