Massagespreekuur

Massagespreekuur

Na ruim een jaar komen we eindelijk weer toe aan ons normale leven. Voor sommigen heeft de coronatijd wat kleine lichamelijke klachten opgeleverd. Daarom willen we tijdelijk de mogelijkheid bieden voor een korte massage. Masseur Kim de Kort is daarvoor 5 Donderdag-avonden beschikbaar van 19:30 uur – 21:00 uur.
 
24 juni,
01 juli,
08 juli,
15 juli,
22 juli             
 
Deze avonden zullen maximaal 5 klanten gemasseerd worden, die zich vooraf (op de dag zelf) kunnen inschrijven op het bord bij de massageruimte. Iedere massage zal ongeveer 20 minuten zijn.
 
Wij gaan er van uit dat je geen ziekteverschijnselen hebt, je gedoucht hebt, je een mondkapje draagt en regelmatig je handen wast.  Als je ingeschreven hebt  is het niet de bedoeling in de ruimte te wachten, maar op de ingeschreven tijd te komen.
 
Het reguliere massagespreekuur hopen we begin september, na de vakanties, weer op te starten.
 
De masseurs
Geplaatst in Archief