Verder opstarten trainingen

Verder opstarten trainingen

De regels voor het sporten zijn sinds woensdag 19 mei verder versoepeld. We kunnen daarmee nu ook de laatste looptrainingen weer gaan opstarten. We bewaren bij de volwassenen natuurlijk voor, tijdens en na de trainingen steeds de 1,5m afstand. Veel communicatie gaat via appgroepen. We zullen daarnaast dit nieuwsbericht regelmatig aanvullen met specifieke aankondigingen van trainingsgroepen.

Wandelen

De wandeltrainingen worden weer stapsgewijs opgestart als volgt:

  • Donderdagochtend Thera/Henri 20 mei.
  • Zaterdagochtend Belinda/Henri 29 mei
  • Zaterdagochtend Joke/Betsy 12 juni
  • Dinsdagavond Joke/Betsy 15 juni.

De trainers sturen de groepen zelf mail met tijd dat we weer beginnen.

Looptraining zaterdag

Op zaterdag 22 mei zal van 9:30 tot 10:30 ook de looptraining op de baan weer verzorgd worden. De laatst weken heeft een klein groepje zelf getraind, nu zal ook o.a. Rob Janssen weer aanwezig zijn als trainer. Het terras is deze eerste zaterdag nog niet geopend, vanaf volgende week wel.

Geplaatst in Archief, Trainingen