Wijziging corona-protocol

Wijziging corona-protocol

Op 17 november heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus weer teruggebracht naar de situatie van 14 oktober. Deze maatregelen zijn ingegaan op 19 november 00.00 uur.

Wat betreft het sporten bij Eindhoven Atletiek gaan we weer terug naar de situatie zoals die tot 2 weken geleden was:

Voor sporters vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand, op individuele basis of in groepsverband.

Wat betreft de groepen:

  • Een trainingsgroep (18+) op de sportaccommodatie of in de openbare ruimte mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief trainer). Zorg dat herkenbaar is welke sporter bij welk groepje hoort. Houd ook tijdens sportbeoefening onderling 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de verschillende groepen.
  • Zorg dat de groepen van 4 personen in vaste samenstelling trainen en er niet gewisseld wordt tussen de groepen.
  • Een trainer kan meerdere groepen tegelijkertijd training geven maar zorg dat de groepen voldoende afstand tot elkaar behouden.
  • Zorg zoveel mogelijk voor een goede verdeling van de trainingsgroepen op de locatie en over de gehele dag/week.

Voor kinderen tot 18 jaar gelden geen extra beperkingen met betrekking tot de sportbeoefening.

Wedstrijden zijn niet toegestaan. Er is geen publiek/ouders welkom bij trainingen. De sportkantines en kleedkamers zijn nog steeds gesloten; verlaat na afloop van je training zo snel mogelijk de accommodatie.

Het bovenstaand is gebaseerd op “Protocol verantwoorde atletieksport (19-11-2020)” zoals te vinden op de site van de Atletiekunie.

Heb je vragen, neem contact op met je trainer, de TC of het bestuur.

Bestuur en TC Eindhoven Atletiek.

Geplaatst in Archief