Duurloop zondag 11 oktober groep 8,5

Duurloop zondag 11 oktober groep 8,5

Hallo allen,


Wat eerder dan gewend de route. Omdat ik er zondag niet ben neemt Patrick de training waar. Op verzoek is de ronde wat aangepast om de instap lager te maken. De route bestaat uit 2 delen: eerste deel is een ronde van 8 km. Voor wie dat niet genoeg vindt kan een extra rondje om de baan doen ,de afstand wordt dan 10,5 km.

De route : http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2774271


Verzamelen voor het gebouw van EA .De kantine is gesloten. Vertrek om 09:00 uur.


Even ter info: De Mispelhoefloop is goedgekeurd door de gemeente Eindhoven. Dus als je twijfelde je kunt je nog inschrijven er zijn nog 19 plaatsen open vol=vol max 250 .Ook kun je je inschrijven voor de brunch na het lopen. Apart inschrijven voor het lopen en de brunch.


Tot zondag? Veel loopplezier!


Sportieve groet,

Hans

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten