Clubdag/clubkampioenschappen zondag 27 september

Clubdag/clubkampioenschappen zondag 27 september

Beste leden van Eindhoven Atletiek,

Op zondag 27 september staat de clubdag/clubkampioenschappen op de agenda.

De dag wordt afgetrapt met diverse onderdelen op de baan voor jeugd, senioren en masters. De onderdelen en het tijdschema is te vinden op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/34147/ Voor de pupillen t/m de C-junioren is het ook het clubkampioenschap. De atleten vanaf B-junioren kunnen per onderdeel inschrijven.

De wandelaars starten om 13.00 uur met de 14 km wandeling en om 14.00 uur start de 6,5 km wandeling.

Voor de recreanten hebben we een parcours van 7 km uitgezet dat 1 tot 3 keer kan worden gelopen.Voor de liefhebbers dus toch nog een halve marathon! Om 13.00 uur start de 21 km, om 14.00 uur de 14 km en om 15.00 uur de 7 km.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de baanonderdelen, het wandelen en het recreatieve hardlopen.

Om 16.00 uur is dan iedereen klaar en we sluiten om 16.30 uur met zijn allen gezellig af met een barbecue voor iedereen, waarbij we zorgen dat dit voor iedereen veilig kan. Ook introducees zijn van harte welkom. De kosten bedragen slechts € 5,00.

Voor de baanonderdelen kun je je aanmelden via www.atletiek.nu. nl

Voor het wandelen, het recreatieve hardlopen en de barbecue kun je je aanmelden via actie@eindhovenatletiek.nl Als je inschrijft voor de baanwedstrijd en ook deel wilt nemen aan de barbecue moet je dus ook nog een mail sturen.

Vanwege Corona kun je je alleen maar vooraf aanmelden en is er geen na-inschrijving.

We gaan er met zijn allen een leuke dag van maken!

vriendelijke groeten en graag tot bij de clubdag/clubkampioenschappen!

Geplaatst in Actueel, Geen categorie, Nieuws