Verdere aanpassingen trainingen

Verdere aanpassingen trainingen

Nu de kleedkamers, kantine en toiletten weer geopend zijn kunnen we weer meer trainingen vanaf de thuislocatie bij de atletiekbaan laten starten. Omdat we buiten de kern van de training nog steeds 1,5m afstand moeten houden zullen nog steeds aanpassingen nodig zijn om de drukte te spreiden, vooral op de dinsdagavond, als zowel het verzamelen als de doorgang bij de poorten een bottleneck vormen.

Een aantal details wordt nog uitgewerkt. We proberen het overzicht op deze site zo actueel mogelijk te houden. Communicatie binnen de diverse groepen verloopt daarbij vaak ook via appgroepen (de meeste loop- en baangroepen) en mailinglijsten (bv bij de pupillen).

Eén van de veranderingen is dat we weer een aparte training voor D-junioren gaan aanbieden, op dinsdag en donderdag, van 18:00 tot 19:30. Ze beginnen dus tegelijk met de pupillen, maar gaan iets langer door. Dit is ook de enige groep die tijdens de pupillentraining ook op de baan kan: oudere junioren en senioren kunnen niet trainen op die tijd, dit om de veiligheid voor de jongste leden te waarborgen.

Wat we niet gaan veranderen zijn de begintijden van 19:15 voor de baantrainingen op dinsdag en donderdag. Dit blijkt heel goed te werken om de drukte te spreiden en de pupillen en hun ouders te laten vertrekken voordat de junioren en senioren de baan op gaan. Sommige baangroepen beginnen wel met inlopen buiten de baan voor die tijd zodat ze om 19:15 echt kunnen beginnen. Ook op zaterdag houden we vast aan de 15 min marge tussen de training voor de recreanten (tot 10:30) en die van de baanatleten (vanaf 10:45). Ditzelfde doen we met de trainingen van Asterix, die op maandag vanaf 20:00 en op woensdag tot 19:00 de baan hebben. Op beide dagen zorgen we dat we geen overlap hebben, dus we zorgen dat we op woensdag niet te vroeg beginnen en op maandag dat we op tijd klaar zijn met de baantrainingen.

Iedereen nogmaals bedankt voor de getoonde flexibiliteit en de inzet tijdens de afgelopen weken. Mooi dat de diverse groepen elkaar weer kunnen treffen. Op naar een mooie sportzomer.

Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met je trainer of stuur een mailtje aan de TC

Geplaatst in Actueel, Nieuws, Nieuws jeugd, Nieuws recreanten, Trainingen