Corona 300m

Corona 300m

Na de 300m kon er nog gelachen worden!

Zaterdag 27 juni organiseerde trainer Luc van Agt met de hulp van betrokken leden en vrijwilligers een onderlinge testwedstrijd voor zijn sprintgroep. Ter voorbereiding op het werkelijke wedstrijdseizoen liepen 6 atleten – Sacha van Agt, Sanne Denneman, Silke Peeters, Toon IJzerman, Ole van der Horst en Luigi Rondas – een 300m. De race werd gestart met een echt startschot, afgevuurd door scheidsrechter baanatletiek Jac Laros. Eerst was het de beurt aan de vrouwen, waar Sacha met een geweldige start al snel de leiding nam en Silke en Sanne meetrok naar toptijden. Daarna startten de 3 mannen, waar wederom de snelste starter, Ole, de snelste tijd liep. Ook de mannen zetten een topprestatie neer, aangemoedigd door mede-atleten, trainers en jeugd die aan het einde van hun training nog snel een wedstrijdje konden meekijken. Iedereen hartelijk bedankt voor deze ervaring, dit smaakt naar meer!

De mannen in actie (op 1.5m natuurlijk), v.l.n.r.: Toon, Luigi, Ole

Geplaatst in Actueel, Nieuws, Nieuws wedstrijdatletiek