Trainingsupdate

Trainingsupdate

In de laatste weken en dagen zijn de trainingen van Eindhoven Atletiek weer verder opgestart en hier en daar aangepast. Het huidige overzicht is te vinden op deze site onder dit trainingsoverzicht.

De belangrijkste wijzigingen zijn dat zowel de wandeltrainingen als de trainingen voor aangepast sporten weer opstarten.

Daarnaast draaiden een paar trainingen al maar stonden nog niet in het overzicht. Zo hebben een aantal groepen eerst op een beschermde manier kunnen wennen aan de 1,5m regels.

In de komende week/weken zullen we ongetwijfeld weer verdere aanpassingen krijgen nu de richtlijnen vanuit de overheid per 1 juli worden aangepast. Dit zal niet betekenen dat we volledig teruggaan naar het schema van voor de Corona periode omdat een aantal structurele wijzigingen zijn doorgevoerd b.v. rond de jeugdtrainingen, waar we op dit moment veel instroom hebben.

Op dit moment is de poort aan de rondweg nog steeds gesloten, dit op aanwijzing van de gemeente en in afstemming met de voetbalclubs op het sportpart. Dit blijkt aan de ene kant erg handig te zijn om het sportpark vrij te houden van ongewenste bezoekers, maar leidt aan de andere kant soms ook tot frustratie en irritatie. Daar is iedereen zich van bewust, even afwachten nog hoe we dat gaan aanpakken.

Iedereen – trainers, atleten, facilitaire groep, bestuur, ouders – bedankt voor de inzet en flexibiliteit waarmee we de trainingen zo snel en goed bezocht weer hebben kunnen opstarten!

Geplaatst in Actueel, Nieuws, Nieuws recreanten, Nieuws wandelen, Trainingen