Gijs Loef overleden

Gijs Loef overleden

Deze week is in Eindhoven op 83-jarige leeftijd Gijs Loef overleden. Gijs was samen met zijn vrouw Eerke jarenlang één van de steunpilaren van PSV Atletiek. Het aantal uren dat Gijs in de vereniging investeerde is moeilijk in te schatten. Als materiaalman, mede-oprichter van de recreantentak, bestuurslid, als ledenadministrator, als jury-lid, als clubbladman, als lid van de WOC (wedstrijdorganisatiecommissie), etc was Gijs in de jaren 90 bijna dagelijks in actie voor de club en ook bij de baan te vinden. Hij was ook één van de stuwende krachten achter het realiseren van het eerste clubgebouw, De Streep. Voor zijn inzet kreeg hij onder andere een waarderingsmedaille van (destijds) district Zuid en een jurywaarderingsspeld van de KNAU.

In januari van dit jaar hebben we hem thuis nog bezocht ivm zijn jubileum als lid. We verliezen in hem een bevlogen verenigingsmens en wensen zijn familie sterkte met dit verlies.

Geplaatst in Actueel, Nieuws