Corona-update: voorlopig geen trainingen en activiteiten

Corona-update: voorlopig geen trainingen en activiteiten

Door voortschrijdend inzicht en het advies van NOC-NSF hebben we besloten om voorlopig alle trainingen en activiteiten af te gelasten. De complete accommodatie zal ook gesloten zijn en mag niet worden gebruikt.

We begrijpen dat dit impact heeft op alle leden. Maar we kunnen en willen geen risico’s lopen. We realiseren ons dat niet iedereen hetzelfde over dit onderwerp zal denken zoals eerdere onderzoeken onder de Nederlandse gemeenschap heeft aangetoond.

We hopen echter op jullie begrip dat we deze beslissing hebben moeten nemen.

Mocht de situatie veranderen, zullen we uiteraard e.e.a. opnieuw overwegen en jullie zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Bestuur Eindhoven Atletiek

Geplaatst in Actueel, Nieuws