Corona-virus (update 11-03-2020)

Corona-virus (update 11-03-2020)

De problemen met betrekking tot het coronavirus ofwel COVID-19 zal niemand zijn ontgaan.

Dit raakt uiteraard ook onze vereniging. In navolging van de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio Brabant willen we de sociale contacten beperken en heeft het bestuur het  volgende besloten:

  • Trainingen gaan in principe vooralsnog door. Deze vinden plaats in de buitenlucht en de risico’s zijn daardoor relatief klein. Er zijn wellicht groepen (ouderen) die meer risico lopen en in overleg met de trainers zouden we alsnog kunnen besluiten om deze trainingen niet door te laten gaan. Als je zelf denkt risico te lopen kun je uiteraard ook zelf besluiten om even niet te trainen.
  • Vergaderingen die niet echt dringend zijn stellen we voorlopig even uit.
  • De masseurs zullen voorlopig niet beschikbaar zijn.
  • De kantine zal voorlopig gesloten zijn. Te veel mensen in een kleine ruimte is eenvoudigweg nu te veel risico.

We begrijpen dat dit impact heeft op alle leden. Maar we kunnen/willen geen risico’s lopen. We realiseren ons dat niet iedereen hetzelfde over dit onderwerp zal denken zoals eerdere onderzoeken onder de Nederlandse gemeenschap heeft aangetoond.

We hopen echter op jullie begrip dat we deze beslissing hebben moeten nemen.

Mocht de situatie veranderen, zullen we uiteraard e.e.a. opnieuw overwegen en jullie zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Geplaatst in Actueel, Nieuws