Trainingen en Corona-virus

Trainingen en Corona-virus

In de afgelopen dagen heeft het RIVM specifiek voor de provincie Noord-Brabant aanvullende maatregelen met betrekking tot het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus voorgeschreven. Als vereniging volgen wij de richtlijnen van het RIVM en wij vragen jullie als bestuur dan ook de adviezen van het RIVM ter harte te nemen.

Het advies van het RIVM voor de provincie Noord Brabant:

Sinds vrijdag 6 maart gelden voor inwoners van de provincie Noord-Brabant specifieke adviezen. Bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts, wordt ze gevraagd sociale contacten te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. En dus ook even niet naar de vereniging komen om te trainen of anderszins. Personen die klachten hebben kunnen contact met de huisarts opnemen als de klachten erger worden. Deze oproep blijft de komende zeven dagen gelden, tot en met maandag 16 maart.

Voor actuele informatie en eventueel gewijzigde richtlijnen verwijzen wij jullie graag naar de sites van het RIVM en de rijksoverheid via onderstaande links:

Dank voor jullie medewerking en voor diegene die de komende dagen conform de richtlijnen van het RIVM toch gewoon kunnen gaan trainen alvast een hele fijne training.

Geplaatst in Actueel, Nieuws