Trainingen rond Kerst, Oud en Nieuw

Trainingen rond Kerst, Oud en Nieuw

De komende twee weken hebben velen vrij van werk, school en studie, en vallen diverse feestdagen midden in de trainingsweek. Diverse trainingen uit het reguliere schema gaan daarom niet door. Zo worden er op Kerstavond, eerste Kerstdag, tweede Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwsjaarsdag ’s avonds geen trainingen verzorgd. Vanzelfsprekend blijft ook de kantine dan gesloten.

Pupillen

De baantrainingen voor de pupillen gaan in de vakantie niet door. De crosstrainingen op zaterdag wel! Dus 21 en 28 december en op 4 januari kunnen de pupillen die graag lopen zich gewoon om 10:30 bij de baan melden.

Junioren

De trainingen voor de D-junioren gaan gewoon door, behalve natuurlijk die op 24, 26 en 31 december.

De algemene trainingen voor C-junioren (en enkele B’s) op maandag 22 en 29 december en woensdag 24 en 31 december komen te vervallen.

De looptrainingen op de baan voor junioren op 24, 26 en 31 december gaan niet door, de looptrainingen in het bos op zaterdagen gaat wel door. Ook op donderdag 2 januari wordt er gewoon getraind.

Senioren, Recreanten en Wandelaars

De diverse groepen wandelaars, recreanten en baanatleten zullen soms aangepast trainen (b.v. overdag), ochtendtrainingen gaan vaak wel door, avondtrainingen op dagen dat de kantine dicht is niet. Controleer bij je train(st)er(s) wat de plannen zijn.

Geplaatst in Actueel, Afgelastingen, Nieuws, Nieuws jeugd, Nieuws recreanten