Training dinsdag 3 december groep 9

Training dinsdag 3 december groep 9

Hallo Allemaal,

As Dinsdag 3 December is een rustweek en we hebben een training van 2TB doen 10min per TB.

We vertrekken naar de berekuil, waar we de warming-up gaan beginnen. Daarna vervolgen we de weg via de Celebeslaan waar we beginnen met de 1ste TB richting de Loonstraat waar we beginnen aan de 2TB, waar we linksaf gaan bij de Van Gochpad. Bij de Wolvendijk linksaf dan rechtsaf waar we bij de loop/fiets brug uitkomen over de Helmondweg vervolgen we de fietspad naar van Olde Barneveldlaan, Orpheuslaan aan de voorzijde terug komen bij de atletiekbaan waar we tot slot de Cooling-down gaan doen.

Aanvang: 19:00u

Afstand: 7,4km

Route: http://afstandmeten.nl/index.php?id=2358866

Tot dinsdag bij training,

Met een sportieve groet,

Joop Q en Marc van der N

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten