Duurloop zondag 3 november groep 9,4

Duurloop zondag 3 november groep 9,4

Hallo Allemaal,

As Zondagmorgen gaan we een route lopen van ongeveer 12km. We vertrekken aan de voorzijde van de atletiekbaan en komen ook weer via de voorzijde terug op de baan. De route verloopt via het Orpheuslaan, richting de Dr. Berlagelaan, 2de lieven de Kreylaan, steken de Boschdijk over en gaan via de Philips de Jong wandelpark eerst langs het spoor waarna door het park richting de zwaanstraat. Via Strijp S, richting de kruisstraat en de Gen. Montgomerylaan, Rachelsmolen en via het Tu/E terrein terug naar de baan.

Aanvang: 9:00u

Groepen: Halve en Marathon lopers

Snelheid: 9,4km/u

Route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1987812

Tot Zondagmorgen bij de training,

Met een sportieve groet,

Joop Q

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten