Duurloop zondag 27 oktober groep 9,4

Duurloop zondag 27 oktober groep 9,4

Aanvang: 9:00u

Afstand: ca. 10km

Groepen: Halve en hele marathon lopers

Snelheid: ca. 9,4km/u

Route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2051752

As zondagmorgen 9:00u staat de volgende training op het programma. We vertrekken via de achterzijde richting het Tu/E terrein waar de Warming-up wordt verzorgt, daarna zetten we de route voort langs de Dommel richting het Eindhovens kanaal. Vandaar uit gaan we door tot aan de fietsburg, waar we linksaf gaan door de Hefveld, Generaal Bothastraat. Steken de Tongersestraat over en linksaf bij het Gezondheidscentrum Tongere, binnendoor naar de Helmondweg richting Sumatralaan linksaf en komen weer aan de achterzijde bij de atletiekbaan terug. Hier wordt ter afsluiting de Cooling-down nog even gegeven.

Tot as zondagmorgen,

Met een sportieve groet,

Joop Q

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten