Training dinsdag 27 augustusgroep 9,0

Training dinsdag 27 augustusgroep 9,0

Hallo Allemaal,

Huishoudelijke mededeling:

I.v.m. het verwachte warme weer as Dinsdag wordt de training aangepast en er worden geen versnellingen uitgevoerd ook neem VOLDOENDE DRINKEN MEE en BESCHERMING(zonnecrème) tegen de felle zon. LET OP ELKAAR tijdens deze training mocht er iemand onwel worden, meld dat dan even bij mij of bij Marc.

Training:

We lopen via de Dr. Berlagelaan naar de Vredeoord en gaan linksaf de Groenewoudseweg in, tot aan de rondweg. Hier steken we over en gaan de Anthony van Leeuwenhoeklaan in, aan het einde linksaf en gaan bij de verkeerslichten oversteken naar de nieuwe Fellenoord. Daarna Montgomerylaan en via de Venbergsemolen naar het Tu/E terrein, waar we terug naar de atletiekbaan die we aan de achterzijde binnenkomen.

Aanvang: 19:00u

Afstand: ca. 9km

Snelheid: ca. 8,7km/u

Versnellingen: Er worden geen versnellingen(TB) uitgevoerd.

Route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2470306

Tot Dinsdagavond bij de training,

Let op: 27 Augustus is de laatste dinsdag van de maand dus KOFFIEAVOND.

Met een sportieve groet,

Joop Q en Marc v/d N

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten