Duurloop zondag 4 augustus groep 9,5

Duurloop zondag 4 augustus groep 9,5

Hallo Allemaal,

Deze week staan de volgende route/afstanden op de planning, Route 1, ca 11 km en Route 2, ca 15 km

Route 1

Loopt via de Sterrenlaan richting Nuenen, terug over de Opwettenseweg, Wolfendijk, Eisenhowerlaan, rechtsaf Rondweg, via Dominee Theodor Fliednerstraat,  waar we om de voetbalvelden aan de voorzijde bij de atletiekbaan terug komen.

Route 2

We vertrekken aan de achterzijde de atletiekbaan via het Tu/E terrein naar de Dommelstraat gaan, daar rechtdoor richting de grote berg, daar steken we de Mauritsstraat over en komen dan achterzijde van het Belastingkantoor uit. Hier volgen weg richting de rondweg, via de Lodewijkstraat rechtsaf kans het Beatrix kanaal naar de Welschapsedijk. Vandaaruit gaan we richting Philips van Lenneppark onder de Tilburgseweg gaan en uitkomen op de kruising van de Zwaanstraat en de Oirschotsedijk. Onder het spoor door richting de 1ste lieve de Keylaan richting WCW. Bij Brunswijk gaan we rechtsaf door Rapenland richting het fietstunneltje JF Kennedylaan waar we aan de voorzijde aankomen bij de atletiekbaan.

Let op

Het wordt as zondag 23 gr. C dus neem voldoende drinken mee voor onderweg.

Route: 1

Aanvang: 7:45u

Snelheid: c.a. 9,5 km/u

Groepen: Marathon

Afstand: c.a. 11 km

Route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2158364

Route: 2

Aanvang: c.a. 9:00 u

Snelheid: c.a. 9,5 km/u

Groepen: ONME en Marathon

Afstand: c.a. 15 km

Route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2454399

Tot zondag bij de training,

Met een sportieve groet,

Joop Q

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten