Code oranje: pupillentrainingen en looptrainingen buiten de baan gaan niet door

Code oranje: pupillentrainingen en looptrainingen buiten de baan gaan niet door

Het is zowel vandaag (maandag) als morgen erg warm, met om 19:00 nog temperaturen van boven de 30 graden. Dat maakt het bijna onmogelijk om effectief te trainen. Daarom gaan de looptrainingen buiten de baan van maandag 24 juni en dinsdag 25 juni niet door.

Voor de pupillen en hun trainers is er van 18:00 tot 19:00 nog te weinig (tot geen) schaduw op de baan. Daarom gaan ook de trainingen voor de ieniminies en de pupillen vandaag (maandag) niet door.

Voor junioren (vandaag b.v. de D en C-junioren) en volwassenen die bij de baan trainen worden de programma’s aangepast met b.v. meer schaduw, water, en extra drinkmomenten. Ook de atleten zelf zullen hun inspanningen moeten aanpassen aan de omstandigheden.

Geplaatst in Actueel, Afgelastingen, Nieuws