Dames winnen en heren worden derde in de tweede divisie

Dames winnen en heren worden derde in de tweede divisie

Afgelopen zondag werd in Den Haag onder leiding van onze nieuwe coach Arjan de beslissende ronde van de competitie gehouden. Verdeeld over 3 plaatsen in Nederland vochten 36 teams om een plaatsje bij de eerste 8 om zo een plek in de promotie/degradatie wedstrijd te bemachtigen. De vooruitzichten waren goed want na de eerste twee wedstrijden stonden onze teams er prima voor.
De dames troefden alle andere teams af en werden winnaar in deze competitie. Eerste plaatsen waren er voor Sacha van Agt, die gelukkig voor ons weer mee kon doen, op de 100 en 200 m, Silke Peeters op 100 m horden en 400 m en voor Maaike Schetters bij het kogelslingeren, waarbij ze de kogel het verste gooide van alle 36 teams.
Tweede plaatsen voor Sanne Denneman op 400 m, Kathelijn Lemmens op 1500 m en Laura Huijbregts 3000 m Steeple. Een derde plaats was er ook nog voor Sanne op de 200 m. Maar ook alle andere atleten presteerden uitstekend en brachten veel punten binnen.
Ook de heren waren geweldig goed bezig en mede door eerste plaatsen van Sander Smits (110 m horden) en Max van Haren (Polshoog) een tweede plaats van Tesfay Mesgina (5000 m) en derde plaatsen van Brian Lesterhuis ( kogel ) en Sander Smits ( Hink stap Sprong ) en de geweldige inzet van de rest van het team behaalden ze een prima derde plaats.
Op 8 september gaan beide teams de strijd aan om te promoveren naar de eerste divisie. Waar is nog niet bekend maar BESTE ATLETEN ( ook natuurlijk degenen die er nu niet bij konden zijn) SCHRIJF 8 SEPTEMBER ALVAST IN JE AGENDA. We hebben jullie dan erg hard nodig. De mogelijkheid om te promoveren is duidelijk aanwezig

Ploegleider Arjan met een grootste deel van het damesteam
Geplaatst in Uitslagen