Duurloop zondag 2 juni groep 9,3

Duurloop zondag 2 juni groep 9,3

Hallo Allemaal,

Vanaf zondag gaat het echt gebeuren, de trainingen in de komende 19 weken is gericht om de lopers voor de Halve en Hele marathon goed voor te bereiden om zodoende uitgerust aan de start laten verschijnen op 13 Oktober 2019 in Eindhoven.

Groep ONME:

Voor de nieuwe groep van ONME lopers die mee doen is het de bedoeling dat zij de afstanden lopen zoals hieronder staat aangegeven, om overtraining / blessures te voorkomen.

Uitleg van 2 routes(lusjes):

De training bestaat uit 2 routes, route 1 voor de ONME / Marathon loper, de ONME lopers worden afgeleverd bij de kantine van Eindhoven Atletiek, route 2 voor de ervaren Marathon lopers zodat iedereen gemakkelijk op haar niveau kunnen deelnemen.

Testlopen:

Er staan 4 Testlopen op het programma deze testlopen kunnen gezien worden hoe je ervoor staat met de trainingen van de afgelopen weken. De testlopen staan gepland op Zondag 7 Juli, 28 Juli, 18 Aug en 8 Sept 2019 aanvang: 9:00u

Route 1

Aanvang: ±9:00u

Snelheid: ±9,3km/u

Afstand: ±8km

Groepen: ONME + Marathon lopers

Route 2

Aanvang: ±9:50u

Snelheid: ±9,3km

Afstand: ±10,5km

Groepen: Marathon lopers

Route: http://afstandmeten.nl/index.php?id=2412284

Let op:

Zoals deze week door de weersvoorspellers is aangegeven wordt er as zondag warm weer, hierbij dan ook het advies NEEM VOLDOENDE drinken mee en indien nodig draag een hoofddeksel op, en let op elkaar tijdens de training zodat niemand alleen achter geraakt.

Tot as zondagmorgen bij de training,

Met een sportieve groet,

Joop Q

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten