Duurloop zondag 12 mei groep 9,3 juiste route

Duurloop zondag 12 mei groep 9,3 juiste route

Hallo Allemaal,

We gaan zoals belooft 2 routes lopen de eerste is een ronde van ongeveer 9km, vervolgens een route van 6km.  Warming-up doen we aan de van Oldenbarneveltlaan en vervolgen de route langs de richting de Helmondweg over het fietsbrugje richting de van Gohghpad, linksaf Loonstraat, over het spoor rechtsaf, tot aan de Tongersestraat binnendoor Celebeslaan, Berenkuil, richting Eindhoven Atletiek. De 2de ronde gaat via de Tu/E terrein langs de Prof. Dorgelolaan, berenkuil, Javalaan, daarna rechtsaf Sumatralaan en we komen aan de voorzijde van de atletiekbaan weer terug.

1ste route

Aanvang: 9:00u

Afstand: 9km

Snelheid: 9,3km/u

Groepen: Halve en Hele marathon lopers

Route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2336687

2de route

Aanvang: 10:05u

Afstand: 6km

Snelheid: 9,3km/u

Groepen: Halve en Hele marathon lopers

Route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1873740

Tot as zondag bij de training,

Met een sportieve groet,

Joop Q

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten