Start to Run voorjaar 2019

Start to Run voorjaar 2019

Op zaterdag 13 april was de afsluitende training van de voorjaars Yakult Start to Run groep. In een periode van 7 weken heeft deze groep van ruim 20 beginnende lopers en loopsters onder de deskundige begeleiding van trainers Sandra Maatsen, Theo Wijsman, Ben van der Plas en Agnes Koolmees rustig opgebouwd van korte dribbel-wandel trainingen naar deze eindloop over 25 minuten. Het was prachtig om te zien hoe de grote groep vanaf de baan vertrok voor deze 25 minuten loop om na een rondje buiten te baan uiteindelijk weer op de baan te finishen. Van harte gefeliciteerd aan al deze lopers en loopsters: wat een leuke groep! En de trainers natuurlijk bedankt voor de uitstekende begeleiding. Hardlopen is een teamsport!

Bij een fris zonnetje was het lekker lopen geweest: de 25 minuten zitten erop!
Geplaatst in Actueel, Nieuws