Duurloop zondag 10 maart groep 9,3

Duurloop zondag 10 maart groep 9,3

Hallo Allemaal,

A.s. Zondagmorgen gaan we 2 routes hardlopen, de eerste is ±12,2km en de 2de Route is ±5,8km totaal ±18km. We vertrekken vanaf de Atletiekbaan richting het Tu/E terrein waar we de warming-up gaan doen. Daarna gaan we richting de Genneperparken en lopen langs de Dommel door het centrum zo naar de rondweg. Bij de Genneper watermolen, Stadswandelpark gaan we terug richting de Atletiekbaan, waarna we beginnen met de 2de ronde deze verloopt voor een deel door het Eckartse bos, langs de Karpendonckseplas, terug naar de Baan. Wanneer ik jullie afgezet heb ga ik nog even  een paar km extra zodat ik uitkom rond de 20km.

Aanvang: 1ste ±9:00u,  2de ronde: ±10:23u

Afstand: 12,2km en ±5,8km

Groepen: halve en Hele marathon lopers

Route: http://afstandmeten.nl/index.php?id=2353098

Tot zondagmorgen training,

Met een sportieve groet,

Joop Q

Geplaatst in Trainingen, Trainingen recreanten