NK Cross: derde titel Peter van der Velden

NK Cross: derde titel Peter van der Velden

Het NK cross in Kraggenburg bij Emmeloord is goed begonnen. Na zijn eerdere titel op de 3000m indoor (in een Nederlands record) en op de 10km op de weg (maar net boven het Nederlandse record) liep Peter ook op deze 8km lange cross onbedreigd naar de eerste plaats bij de M50.

Teamgoud voor mannen masters

Het masters team van Eindhoven Atletiek bleek nadat de uitslagen van de jongere (van 35 tot 49) en oudere masters (vanaf 50) waren samengevoegd in het team-klassement als eerste te zijn geëindigd. Het team bestond uit Peter van der Velden (1e bij de M50), Oscar Mulder (6e bij de M35), Arjan Donkerbroek (11e bij de M35) en Eric Crombaghs (16e bij de M40).

Gefeliciteerd! Morgen verder met de junioren AB en de senioren.

Geplaatst in Uitslagen