Zilver en brons voor Sven Roosen bij dag 2 NK indoor junioren

Zilver en brons voor Sven Roosen bij dag 2 NK indoor junioren

Bij de tweede dag van de NK indoor voor junioren in Apeldoorn veroverde Sven Roosen zilver bij verspringen met 7m05, slechts 4cm onder zijn PR van vorige week. In zijn laatste poging bevestigde hij zijn vorm nog eens met een sprong van 7m04. Later op de dag volgde nog brons bij de 60m horden, in 8,07, goed voor een nieuw PR.

Sven springt wederom ruim 7m ver (foto Atletiekunie)

Kjell Segers liep naar een sterke 4e plaats in de finale van de 1500m en bleef met zijn tijd van 4.10,22 maar net boven zijn buiten PR. Maarten Debeij sprong bij de jongens B heel ruim over 1m86 en miste bij 1m91 maar net. Hij werd na die 6e plaats bij hoogspringen ook nog 5e bij hinkstapspringen in een nieuw PR van 12m63. Die 5e plaats was er ook voor Lauren van Tits bij polsstokhoogspringen meisjes B met een hoogte van 2m71.

Geplaatst in Uitslagen