2 februari: Winterwerpwedstrijd

2 februari: Winterwerpwedstrijd

Zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse Winterwerpwedstrijd weer gehouden op (het middenveld van) de baan in Eindhoven. Hierbij komen kogelslingeren en gewichtwerpen aan bod. Beide onderdelen worden in 4 startgroepen 4 keer verwerkt, vanaf 11:00, 12:15, 13:30 en 14:45. Van Eindhoven Atletiek komen 4 atleten aan de start. Voor belangstellenden is dit een goede kans om deze technische onderdelen eens van nabij mee te maken.

Er wordt van 2 kanten geworpen. Vanaf 10.30 kan daarom geen gebruik worden gemaakt van het middenterrein. Aan de overzijde van de baan graag (i.v.m. veiligheid) banen 1 t/m 3 vrij houden.

Het chronoloog, een overzicht van de deelnemers en straks ook de uitslagen zijn te vinden via atletiek.nu.

Geplaatst in Actueel, Nieuws, Wedstrijden