Arie van den Akker overleden

Arie van den Akker overleden

Afgelopen vrijdag 4 januari is Arie van den Akker op 69 jarige leeftijd overleden. Met al zijn wilskracht heeft hij de strijd niet kunnen winnen. Arie leed een paar jaar aan dementie, een vreselijke ziekte die hem geheel in de greep kreeg.

Arie was jarenlang een meer dan verdienstelijk loper. Op latere leeftijd begonnen met hardlopen, samen met zijn vrouw Doortje, bij Olympia, de voorganger van Eindhoven Atletiek. Arie won vele prijzen in zijn categorie met als hoogtepunt een gouden plak bij de NK cross voor M60 in 2009 in de zware leem en modder in Rijen.
Arie was een rustige vriendelijke man waar niet alleen de prestatie voorop stond. Gezellig samen in de kantine nakeuvelen deed hij graag.  

Doortje en familie heel veel sterkte gewenst de komende tijd.

Arie onderweg naar de 2e plaats bij de M65 tijdens de Auwjaorscross van 28 december 2014
Geplaatst in Actueel, Nieuws