Heather MacDuff benoemd tot Lid van Verdienste

Heather MacDuff benoemd tot Lid van Verdienste

Op donderdag 27 december nam Heather MacDuff afscheid als trainer van Eindhoven Atletiek. Meer dan 25 jaar heeft Heather met haar geweldig enthousiasme, passie en gedrevenheid honderden mensen begeleid naar prachtige resultaten op de langere loopafstanden. Daarnaast heeft Heather al die tijd de heerlijke marsjes uitgedeeld voor lopers en loopsters die wederom een PR liepen. Ook de koffieavond was mede een initiatief van Heather.
Naast de prachtige boeketten van haar loopmaatjes en bestuur kreeg Heather ook een prachtig boekwerk, samengesteld door haar loopmaatjes. Bovendien mag zij zich nu scharen onder het select gezelschap van leden die benoemd zijn tot Lid van Verdienste vanwege al haar enorme inzet en passie voor de loopsport!
Heather stopt natuurlijk niet met hardlopen: ze zal vanaf nu ontspannen meetrainen in de loopgroepen, de leiding van de training aan anderen laten en zelf blijven genieten.

Heather komt handen tekort om alle bloemen, kaarten en andere aandenkens te dragen
Henk Vos heeft zojuist een aandenkenboek aan Heather aangeboden
Geplaatst in Actueel, Nieuws