European Athletics Member Federation Award voor Martin van Ooyen

European Athletics Member Federation Award voor Martin van Ooyen

Tijdens het jaarlijkse atletiekgala van de Atletiekunie mocht Martin van Ooyen uit handen van Sylvia Barlag de European Athletics Member Federation Award in ontvangst nemen. Deze award van European Athletics is een erkenning voor zijn inzet voor de atletieksport, in de laatste jaren vooral als International Technical Official. Bij diverse internationale wedstrijden zoals b.v. EKs konden we Martin in actie zien als jurylid of wedstrijdleider bij bijvoorbeeld kogelstoten. Martin is al jarenlang erelid van Eindhoven Atletiek, net als zijn vrouw Riet.

Sylvia Barlag, councilmember IAAF en European Athletics met Martin van Ooyen. (foto Erik van Leeuwen)

Bij hetzelfde gala werd Sifan Hassan gekozen tot atleet van het jaar.

Geplaatst in Actueel, Nieuws