Verwerking Clubrecords

Verwerking Clubrecords

Mede door de inspanningen van o.a. Ad en Bieneke zijn de clubrecordlijsten erg verbeterd. Veel oude foutjes zijn verwijderd en ontbrekende records achterhaalt en ingevoerd. Laten we dat ook zo houden.
Daarom weer een dringende oproep om dit zo te houden. Dit houdt in dat iemand die een clubrecord verbeterd dit z.s.m. zelf aanmeld. Je mag daar echt wel trots op zijn. Dit spaart een hoop zoekwerk uit. Het kan ook zijn dat iemand denkt een record gehaald te hebben wat niet klopt omdat de lijsten niet compleet zijn. Dit is dan erg teleurstellend!

Voor de goed orde nogmaals de procedure voor het aanmelden van records:
Ga naar de site van Eindhoven Atletiek
Klik op het icoontje uitslagen
Klik op clubrecords
Klik op aanmelden clubrecords
Vul het formulier in
Let op: Altijd naam, categorie, nummer, prestatie, datum, plaats en indien van toepassing windmeting invullen
verzenden

Hopelijk hebben we in 2019 weer erg veel werk met de nieuwe records

Geplaatst in Clubrecords